Bridget Jones the third

bridgetDet är ett ganska bra tag sedan jag skrev att det skulle komma en tredje installation av Bridget Jones, men sedan verkar det inte ha hänt så himla mycket mer. Nu är det knappast så att jag suttit hemma och väntat, inte alls faktiskt. Jag hade faktiskt helt glömt bort att jag ens hade skrivit om det tidigare tills jag läste artikeln på BBC Newsbeat (via Trashionista). Fieldings litterära agent har bekräftat att boken kommer släppas i höst, men i övrigt verkar det vara locket på. Ingen titel, ingen mer info.

Den som lever får se.

Be the first to like.

2 comments to Bridget Jones the third

  • Men VARFÖR har du inte berättat att den här bloggen finns? Här sitter en, på jobbet, och tänker att nu, nu måste jag sluta läsa deckare och leta reda på någon bra chicklit, men vad, vaaaaaad? Och så har du haft den har bloggen? Pfft.

  • Ida

    Hejsan, undrar om ni kan hjälpa mig! Jag letar efter en svensk chic lit bok, den handlar om en kvinna som är gift men är väldigt olycklig i förhållandet och en dag slår hennes man henne. Vilket får henne att ta upp kontakten med hennes barndomskompis Eva (tror jag hon heter). Hon går ner i vikt, träffar en ny kille osv.
    Kommer verkligen inte på vad den heter.

    Svara gärna på min mail, Ida_888@msn.com

    Tack på förhand!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.